Gratis hotline 0800 2633100
 
Aiseesoft Final Cut Pro Converter

Aiseesoft Final Cut Pro Converter

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822263
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Aiseesoft Final Cut Pro Converter  is speciaal ontworpen om video's te converteren naar...meer

Productinformatie "Aiseesoft Final Cut Pro Converter"

Aiseesoft Final Cut Pro Converter is speciaal ontworpen om video's te converteren naar Final Cut Pro X ondersteunde video/audio formaten zoals MOV, MP4, AVI, 3GP, MP3, AAC, AIFF en andere op de Mac. Bovendien kan het werken als een gemakkelijk te gebruiken Final Cut Pro alternatief om je te helpen video's te bewerken, zoals video's draaien/bijsnijden/clippen, de uitvoerbeeld/geluidseffecten aanpassen, de videokwaliteit verbeteren enzovoort. Het kan de beste Final Cut Pro video bewerker en converter voor Mac gebruikers zijn.

Eenvoudige manier om video's om te zetten naar Aiseesoft Final Cut Pro Converter

Als je video's wilt bewerken met Final Cut Pro X op de Mac maar alleen een niet ondersteund formaat krijgt, kan deze Aiseesoft Final Cut Pro Converter een grote hulp zijn. Je kunt er elke video mee converteren naar een formaat dat door Final Cut Pro, iMovie of andere video editors wordt ondersteund.

Voeg je video toe aan deze Final Cut Pro Converter voor Mac, kies het juiste uitvoerformaat uit het profiel, en klik dan op de Convert knop om een niet-ondersteund videoformaat naar Final Cut Pro om te zetten. Het biedt een speciale Final Cut Pro categorie die alle veelgebruikte video/audio formaten bevat.

Hier zijn de vijf eenvoudige stappen over hoe je de software Aiseesoft Final Cut Pro Converter gebruikt 

 1. Installeer en start Aiseesoft Final Cut Pro Converter
  Wil je een video converteren naar een video formaat dat door Final Cut Pro X wordt ondersteund? Eerst moet je deze Aiseesoft Final Cut Pro Converter downloaden, installeren en starten. Je kunt het gemakkelijk downloaden door op de download knop hierboven te klikken. Volg dan de installatie instructies om het programma op je Mac te installeren.
 2. Voeg mediabestand(en) toe
  Aiseesoft Final Cut Pro Converter is compatibel met alle populaire video/audio formaten. Als je je mediabestand niet in Final Cut Pro X kunt laden voor verdere bewerking, moet je de video eerst omzetten in de Final Cut Pro video-editor.
  Wanneer je de hoofdinterface van dit Final Cut Pro conversie programma binnengaat, klik je op de Add File knop om het mediabestand dat je wilt converteren in te voeren.
 3. Kies een geschikt uitvoerformaat
  Klik op Profile om het gewenste uitvoerformaat uit de vervolgkeuzelijst te kiezen. Zoals je kunt zien biedt deze Final Cut Pro Converter voor Mac bijna alle video/audio formaten om uit te kiezen. Het programma geeft ook een lijst van veel gebruikte categorieën, zodat je snel het gewenste formaat kunt vinden, zoals 4K video, HD video, Apple iPhone, Samsung, Sony, Xbox en meer. Er is vast ook wel een Final Cut Pro categorie voor jou. Hier kun je zoeken in Final Cut Pro en klikken om een formaat te kiezen.
 4. Video bewerken
  Het programma is niet alleen een Aiseesoft Final Cut Pro Converter, maar heeft ook veel basis bewerkingsfuncties. Je kunt bijvoorbeeld video's gemakkelijk bijsnijden om alleen de bruikbare delen te bewaren, video's bijsnijden om de zwarte rand te verwijderen, video's draaien om een juiste hoek te krijgen, meerdere segmenten tot een nieuw bestand samenvoegen, beeld/geluid effecten aanpassen, de videokwaliteit verbeteren, je persoonlijke watermerk toevoegen, 3D effecten toevoegen en nog veel meer.
  Aiseesoft Final Cut Pro Converter is een krachtige maar dure videobewerker. Het heeft veel krachtige bewerkingsfuncties waarmee je een fantastische video kunt maken. Voor veel gebruikers is het echter vrij moeilijk om deze functies te gebruiken. In dat geval kun je je toevlucht nemen tot dit Final Cut Pro alternatief
 5. Converteer video in Final Cut Pro
  Nadat je je mediabestand bewerkt hebt en een geschikt uitvoerformaat gekozen hebt, kun je eenvoudig op de Convert knop klikken om alle bewerkingen te bevestigen en het uiteindelijke bestand naar Mac uit te voeren. De geconverteerde video behoudt precies de oorspronkelijke beeld- en geluidskwaliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlies van kwaliteit.

Systeemvereisten Aiseesoft Final Cut Pro Converter

Besturingssysteem: Mac OS X 10.7 of hoger

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Aiseesoft Final Cut Pro Converter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken