Gratis hotline 0800 2633100
 

Aiseesoft BD Software Toolkit

€ 96,55 * € 100,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820891
 • 5056145252525
 • Permanent geldig
 • EN | DE | FR | JP
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  BD Software Toolkit Het beste softwarepakket voor Blu-ray fans om Blu-ray Disc af te...meer

Productinformatie "Aiseesoft BD Software Toolkit"

 

BD Software Toolkit

Het beste softwarepakket voor Blu-ray fans om Blu-ray Disc af te spelen, Blu-ray/DVD te maken, te converteren en videobestanden op te nemen.

Aiseesoft BD Software Toolkit bestaat uit vijf producten Blu-ray Player, Blu-ray Creator, Burnova, Video Converter Ultimate, Screen Recorder. Met dit softwarepakket kunt u eenvoudig video's converteren en opnemen en vervolgens branden naar Blu-ray, of Blu-ray afspelen op uw PC.

 • Speel en maak Blu-ray

  Speel en maak Blu-ray

  Blu-ray disc/map/ISO-bestand soepel afspelen op de PC, videobestanden branden op Blu-ray

 • Video branden naar DVD

  Video branden op een DVD-schijf

  Brand video naar DVD met hoge kwaliteit, maak DVD ISO-bestand van video.

 • Video omzetten en bewerken

  Video omzetten en bewerken

  Converteer snel video- en audiobestanden, bewerk en trim video.

Blu-ray Disc afspelen

Met de Blu-ray speler kunt u eenvoudig Blu-ray Disc, Blu-ray map en Blu-ray ISO beeld op uw computer afspelen. De software ondersteunt ook het afspelen van 4K/1080p video's zoals MP4, AVI, TS, MTS, M2TS. Met een hogere beeld- en geluidskwaliteit kunt u het beste genieten van Blu-ray films. Een internetverbinding is vereist voor het afspelen van Blu-ray.

Maak prachtige Blu-ray Disc van video

Met Blu-ray Creator kunt u Blu-ray-schijven maken van uw eigen videobestanden. Om de grote video's beter te bewaren, kunt u de video's converteren en branden naar Blu-ray Disc, of ze converteren naar een Blu-ray-map of ISO-bestand voor later gebruik. Het programma ondersteunt BD-25 en BD-50, waarmee u elk videoformaat op Blu-ray kunt branden, inclusief TS, M2TS, TP, TRP, MPG, MPEG, M4V, MP4, VOB, WMV, MXF, enz.

Maak een video-dvd aan

De toolkit bevat ook een DVD-maker, Burnova, en kan video's op DVD branden met hoge kwaliteit. Of u nu video hebt opgenomen met uw camcorder of smartphone, of online video op DVD wilt branden, u kunt deze software gebruiken om een video-dvd te maken. Burnova biedt u vele leuke templates voor het DVD-menu, en de achtergrondmuziek en het beeld kunnen worden gewijzigd. Zo kunt u uw eigen DVD maken en uw mooie herinneringen bewaren.

Video omzetten en bewerken

Met behulp vanVideo Converter Ultimate kunt u eenvoudig video- en audiobestanden converteren naar alle populaire formaten zoals MP4, MOV, MKV, WMV, AVI, M4V, MP3, WAV, WMA. De software maakt het ook mogelijk om de video-effecten aan te passen. U kunt uw video's naar wens knippen en bewerken.

Video en audio opnemen

Het softwarepakket bevat ook een Screen Recorder, waarmee u video en audio op uw computer kunt opnemen. Het maakt niet uit of u online video's en muziek wilt opnemen of dat u de gameplay, webinar, videogesprekken wilt opnemen, u kunt deze software gebruiken. Vervolgens kunt u de opgenomen video's op DVD/Blu-ray branden of op uw smartphone bekijken.

 

 • Voorvertoning/Snapshot

  Voorvertoning/Snapshot

  Tijdens het bewerken van de video kunt u de effecten bekijken en een momentopname maken.

 • Hoge snelheid

  Hoge snelheid

  Met de handheld versnellingstechnologie biedt de toolkit u een hoge snelheidsconversie.

 • Video/Audiobewerking

  Video/Audio Bewerken

  Bij het maken van een Blu-ray of DVD kunt u video's bewerken, audiotracks en ondertitels toevoegen.

 • Profielinstellingen

  Profielinstellingen

  Bij het converteren van video's kunt u de encoder, de framerate, de bitrate, de resolutie, enz. instellen op basis van uw behoeften.

 • Talrijke ondersteunde formaten

  Talrijke ondersteunde formaten

  Blu-ray Toolkit ondersteunt verschillende video- en audioformaten bij het maken van Blu-ray/DVD en het converteren van video's.

 • Eenvoudige opname van het scherm

  Gemakkelijke schermopname

  Met de Screen Recorder kunt u eenvoudig alles op het scherm opnemen en in hoge kwaliteit opslaan.

Screenshot
 
Gebruikersinterface
 

Aiseesoft BD Software Toolkit voor Mac

 

All-in-One Blu-ray softwarepakket onder macOS voldoet aan al uw video/DVD/iPhone behoeften.

✔ Video in populaire 2D/3D formaten op Mac
konvertieren✔ DVD met video op Mac
erstellen✔ iPhone bestanden op Mac
kopieren✔ Importeer video, audio, foto's van Mac naar iPhone


.
 

Video omzetten naar 3D-videobestanden

Met het Mac Blu-ray softwarepakket kunnen gebruikers algemene 2D-video's converteren naar 3D-modi, waaronder Anaglyph 3D, Side by Side (halve breedte) 3D, Side by Side (volledige) 3D, Top en Bottom (halve breedte) 3D en Top en Bottom (volledige) 3D.
U kunt 3D-video's maken van 2D-bestanden op de Mac en vervolgens 3D-video's uploaden naar YouTube. En je kunt ook 2D-video's converteren naar 3D-videobestanden voor HTC EVO 3D en andere 3D-smartphones, 3D-tablets of 3D-tv.

Blu-ray Disc afspelen op Mac

Met de Blu-ray Player-software voor de Mac kunt u genieten van vrijwel elke Blu-ray-schijf die in verschillende regio's is uitgebracht, van Blu-ray-mappen waarvan een back-up is gemaakt op een Mac, of van ISO-bestanden met HD-surroundgeluid op een Mac. En deze software speelt populaire SD- of HD-video's af op de Mac.
De Blu-ray Player voor Mac kan ook elke 1080p HD-video afspelen met een uitstekende videokwaliteit. DTS-HD Master Audio of Dolby TrueHD van Blu-ray Disc garandeert een perfecte geluidskwaliteit.

Videodossiers op DVD branden naar Mac

U kunt ook uw eigen DVD-schijf op de Mac maken met behulp van de video die u wilt maken, om iets waardevols op te slaan of om doe-het-zelf DVD-schijven als cadeau te geven. U kunt DVD's maken met AVI, VOB, WMV, MP4 en zelfs Flash Video (FLV) of populaire video omzetten naar DVD-map/ISO-bestanden.
Voor het maken kunt u een DVD-menusjabloon, frame, tekst, knop definiëren, audiotrack/ondertitels toevoegen en zelfs achtergrondmuziek bewerken, een openingsfilm toevoegen.

Bestanden delen tussen iPhone en Mac

De Mac Blu-ray Software Toolkit stelt gebruikers in staat om bestanden te delen tussen iPhone en Mac. U kunt muziek, video's, ePub, PDF, foto's van Mac naar iPhone rechtstreeks importeren en een back-up maken van muziek, films, foto's, tv-programma's, podcasts, iTunes U, eBooks, opnames, spraakmemo's van iPhone naar Mac of iTunes.
U kunt ook videobestanden converteren naar iPhone compatibele video- of audiobestanden op de Mac en deze bestanden vervolgens rechtstreeks overbrengen naar de iPhone. U kunt ook een back-up maken van iPhone SMS en contactpersonen naar Mac met behulp van iPhone SMS en contactpersonen software.

Maak een iPhone ringtone op de Mac

Bent u niet tevreden met de beltoon op uw iPhone? Heb je een aantal nummers gehoord die je als iPhone ringtone wilt instellen? Aiseesoft iPhone Ringtone Maker voor Mac biedt u een complete oplossing. Het programma kan elk audio- en videobestand converteren naar de iPhone M4R-ringtone. Na de conversie kunt u de aangemaakte ringtones direct naar uw iPhone kopiëren. Dit Mac-programma kan ook de bestaande ringtones op je iPhone beheren.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Aiseesoft BD Software Toolkit"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles in Ordung, gute Software, prompte Lieferung

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken