Gratis hotline 0800 2633100
 
ACDSee Photo Studio Standard 2018, downloaden
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

ACDSee Photo Studio Standard 2019, downloaden ACDSee Photo Studio Standard 2019, downloaden
ACDSee Photo Studio Standard 2019 De beste digitale vermogensbeheerder op de markt Alle behoeften aan creatieve fotografie, digitaal vermogensbeheer en distributie van amateurfotografen kunnen met één enkele applicatie...
€ 34,99 *
ACDSee Photo Studio Standard 2018, downloaden Productbeschrijving: De beste digitale...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Studio Standard 2018, downloaden"

ACDSee Photo Studio Standard 2018, downloaden

Productbeschrijving:

De beste digitale vermogensbeheerder op de markt.

 • Upload de inhoud naar Facebook en ga door met uw workflow terwijl de upload op de achtergrond wordt voltooid
 • Met trefwoorden en categorieën in aparte vensters heeft u voldoende ruimte om een toenemend aantal hiërarchieën te beheren
 • ACDSee Photo Studio bevat nu meer dan 100 voorgeïnstalleerde frames en texturen.
 • Met de sneltoetsen voor elke stap in uw workflow kunt u snel schakelen tussen stappen
ACDSee Photo Studio Standard 2018, een product van tientallen jaren ontwikkeling, voldoet aan de eisen van de moderne beeldverwerking. Photo Studio Standard 2018 biedt, net als zijn voorgangers, beproefde tools voor digitaal vermogensbeheer in combinatie met basisfuncties voor het bewerken van foto's voor de ervaren amateurfotograaf. Photo Studio Standard bevat productiviteitsverbeteringen zoals mobiele synchronisatie, geoptimaliseerde import, verbeterde trefwoord- en categorisatiefuncties en vele andere verbeteringen om u alles te geven wat u nodig hebt voor uw fotoworkflow.
Moeiteloos digitaal vermogensbeheer: Zoeken, sorteren, verplaatsen, organiseren en delen - de applicatie biedt alles wat u nodig hebt om uw fotoworkflow volledig onder de knie te krijgen. Voeg beoordelingen, hiërarchische trefwoorden, categorieën en locatiegegevens toe aan uw afbeeldingen. Visuele markers of aanpasbare kleurenlabels helpen u snel foto's te identificeren die verder moeten worden verwerkt.
Mobiele fotografie workflow: Met ACDSee Mobile Sync kunt u direct draadloos foto's en video's versturen van uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio! Selecteer gewoon de bestanden en stuur ze op. De ACDSee Mobile Sync-app, die beschikbaar is voor iPhone en Android, weet altijd welke foto's zijn verzonden, zodat u zich niets hoeft te herinneren.
Intelligente en geavanceerde instellingen: Bereik de perfecte balans tussen licht en kleur in uw foto's. Controle van de wit- en kleurbalans, tint, verzadiging, tint en lichtheid met mathematische precisie. Met de intuïtieve lichtcorrectietools kunt u de belichting en het contrast moeiteloos aanpassen met onze gepatenteerde Light EQ-technologie. Verander schaduwen, middentonen en highlights voor een perfecte belichting van het betreffende beeld.
Minder lawaai: Dynamische ruisonderdrukking voor het behoud van details maakt het mogelijk om het type korrelgeluidsartefacten te definiëren dat moet worden verwijderd. Geef de helderheid en de kleurschommeling aan, het soort ruis dat moet worden verwijderd en het detailniveau dat moet worden behouden.
Natuurlijk: Pas een radiaal of lineair verloop toe vanuit het midden van je foto of iets rond het midden van je foto.
Frames rond alles: Voeg een kader, vignet of tekst toe aan uw favoriete foto's. Pas de kleur, de textuur en de breedte aan uw opname aan. Vervaag of verbeter de randen en voeg een slagschaduw toe om de sfeer van uw foto perfect aan te vullen.
Gemakkelijk herwerken: rode ogen verminderen, draaien, spiegelen, snijden en repareren - alles voor volledige controle over uw eindproduct.
Uitstekend: Gebruik de Blur-tool voor een creatief effect of de techniek voor ruisonderdrukking. Er zijn verschillende wazige stijlen beschikbaar. Je kunt zelfs een bokeh effect bereiken.

Systeemvereisten:

Besturingssysteem: Vensters 7/8/8.1/10

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Studio Standard 2018, downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken