Gratis hotline 0800 2633100
 
ACDSee Photo Editor 11

ACDSee Photo Editor 11

€ 68,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821376
 • ACDPED11WLCAXEDEAE
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd

User:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
ACDSee-foto-editor 11 uw creatieve omgeving Versnel je fotobewerking met software...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Editor 11"

ACDSee-foto-editor 11

uw creatieve omgeving

Versnel je fotobewerking met software die je direct naar het leuke gedeelte brengt. Laad afbeeldingen in ACDSee Photo Editor 11 en spring direct naar GPU-versnelde laagbewerking met pixelgebaseerde precisietargetingstools, filters en aanpassingen. Photo Editor 11 bevat nu RAW-ondersteuning voor meer dan 600 cameramodellen, gefineerde klonen, de mogelijkheid om aangepaste kleuraanpassingen te maken, verbeterde controle over tekst en lagen en tientallen nieuwe functies om u de flexibiliteit te geven om met gemak samengestelde afbeeldingen, bewerkingen, gepolijste foto's en overtuigende graphics te maken.

Meng de klonen

Gebruik het gereedschap Blend Clone om pixels te kopiëren van een brongebied naar een doelgebied. ACDSee analyseert de pixels in het doelgebied en voegt deze samen met de gekopieerde pixels om de meest naadloze reparatie tot nu toe te bereiken. Verberg vlekken, telefoonkabels en -staven, flitsen, krassen op de lens, waterdruppels en algemene afleidingen en onvolkomenheden.

 

Nieuws

Heb je het laatste woord

Voeg tekst toe als lagen. Pas het lettertype, de grootte, de kleur, de stijl, de uitlijning, de ondoorzichtigheid en nog veel meer aan terwijl u lagen creëert, mixt en effecten toevoegt voor de ultieme combinaties.

Liquefy

Retoucheer portretten door de pixels te verplaatsen zonder ze te veranderen, om zo onbeperkte fotomanipulaties uit te voeren.

Vuistregel

Aanpasbare linialen en richtlijnen maken het plaatsen van lagen, tekst en objecten eenvoudig. Lijn de lagen uit met geleiders. Stel zoveel gidsen in als je wilt. Controleer de meeteenheid, de kleur en de zichtbaarheid.

Overwin geometrische onvolkomenheden

Snap objecten, tekst en afbeeldingen aan de bovenkant, onderkant, zijkanten of hoeken van je doek als je beweegt. Geef een raster weer voor een precieze positionering.

Maskers kopiëren en plakken

Kopieer kleurenbeelden en plak ze in andere lagen (inclusief aanpassingslagen) als helderheidsmaskers.

Pixel-perfecte selectie

Met pixel targeting kunt u de gewenste kleuren, helderheidswaarden en zelfs huidtinten voor selectie en maskers nauwkeurig definiëren.

Import / export acties

Deel uw acties met andere gebruikers door ze te exporteren als handige, gecomprimeerde pakketten of ontvang acties van vrienden om de onbeperkte creatieve mogelijkheden van opgenomen acties aan te boren.

Selectie van de lichtsterkte

Maak selecties op basis van de helderheid in uw beelden. Hoe helderder een pixel is, hoe sterker de selectie voor die pixel zal zijn.

Oneindige creativiteit

Ontwikkel uw eigen LUTs met een oneindige combinatie van kleurrijke aanpassingslagen. Naadloos uw beelden inkleuren door het importeren en toepassen van LUT's als niet-destructieve filters.

Visionaire bewerking in lagen

Met de Layer Editor kunt u onbevreesde, innovatieve veranderingen aanbrengen met behulp van parametrische fotobewerking.

Voeg lagen toe om de effecten aan te passen en toe te passen, en kom op elk moment terug om ze te optimaliseren. Combineer individuele lagen met filters of aanpassingen voor maximale vrijheid bij het bewerken van afbeeldingen.

Retoucheren en repareren in lagen

U kunt onzuiverheden en oneffenheden op een niet-destructieve manier gladstrijken - zonder tijdrovende en gerichte correctie of vermenging van kleuren. Gebruik het retoucheergereedschap om pixels over te brengen van onberispelijke gebieden naar defecte gebieden, waardoor het beeld weer in de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Combineer de retoucheertool met een aanpassingslaag voor de huidtint om de huidtinten in balans te brengen en de glans te herstellen.

Vereenvoudigde selectie

Maak nauwkeurige aanpassingen door specifieke onderdelen van uw afbeelding te selecteren met de Selectieborstel. Detecteer randen door selectie op basis van kleur, helderheid of een combinatie van beide, en maak een masker van uw selectie. Voeg aanpassingslagen toe aan uw selectie voor verlichting, kleur, detail of effecten. Draai de selectie om om een andere bewerking toe te passen op de rest van de afbeelding.

Onmiddellijke belichtingscompensatie

Gebruik aanpassingslagen om de verlichting en belichting te corrigeren, de levendigheid te verhogen en objecten naar voren te halen. Maak schaduwen lichter en donkerder om het hele beeld in balans te brengen. Maak van efficiëntie uw gewoonte op hetzelfde moment als ACDSee-acties. Leg uw aanpassingen vast en pas ze met één klik toe op hele sequenties of toekomstige beelden.

Systeemeisen

U hebt een geldig e-mailadres en een internetverbinding nodig om uw software te activeren en uw abonnementen te valideren.

Hardware

Intel® Pentium® 4 of AMD Athlon® 64-processor (2 GHz of sneller
)2 GB RAM (6 GB RAM aanbevolen)
512 MB Video RAM (VRAM)
DirectX 10-compatibele grafische adapterHoge
grafische kleurenadapter met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 1024 aanbevolen)
2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Software

Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1, & Windows® 10 (alleen 64-bits edities)
Microsoft® Internet Explorer® 9+Microsoft®
DirectX® 10 of hogerWindows
Media® Player 9.0


Versies

11.1.0.105 (64-bits)

Datum: 2020/03/25Bestandsgrootte
: 117 MB

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Editor 11"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken