Gratis hotline 0800 2633100
 
ABBYY Screenshot Reader

ABBYY Screenshot Reader

€ 10,12 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820268
 • 105010022099
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
ABBYY Screenshot Reader meer dan alleen screenshots   Tekst en tabellen vastleggen...meer

Productinformatie "ABBYY Screenshot Reader"

ABBYY Screenshot Reader meer dan alleen screenshots

 

Tekst en tabellen vastleggen zonder te typen

Maak met een paar muisklikken "snapshots" van afbeeldingen en tekst uit open documenten, bestandsmenu's, webpagina's, presentaties of PDF-bestanden.

Met ABBYY Screenshot Reader kunt u tekstpassages uit afbeeldingen, grafieken, video's, PDF's en andere op afbeeldingen gebaseerde indelingen knippen en in bewerkbare tekst omzetten om ze in andere documenten te plakken (bijv. Microsoft PowerPoint, Word of Excel) of als grafische bestanden op te slaan zonder ze te hoeven typen.
ABBYY Screenshot Reader kopen
Schermafbeeldingen maken met ABBYY Screenshot Reader
 • Screenshots van het scherm maken en opslaan
 • Foutmeldingen vastleggen en verzenden
 • Schermvoorbeelden invoegen in presentaties en rapporten
 • Gebruik screenshots in handleidingen en instructies
ABBYY Screenshotlezer Blitzhandel24
Converteer screenshots naar doorzoekbare tekst met ABBYY Screenshot Reader
 • Informatie invoegen in rapporten
 • Gemakkelijk routebeschrijvingen afdrukken
 • Sla lijsten van webpagina's op als tabellen
 • Tekstpassages uit grafische bestanden knippen
ABBYY Screenshot Lezer
Maak met een paar muisklikken "snapshots" van afbeeldingen en tekst uit open documenten, bestandsmenu's, webpagina's, presentaties, Flash-inhoud of PDF-bestanden. ABBYY Screenshot Reader converteert de tekst in elke afbeelding die van uw scherm is gehaald naar een bewerkbaar formaat zonder dat u de tekst opnieuw hoeft over te typen - zodat u de tekst gemakkelijk opnieuw kunt gebruiken in digitale documenten, e-mails of rapporten. Het programma ondersteunt meer dan 180 talen met een uitstekende herkenningsnauwkeurigheid.

Voordelen van ABBYY Screenshot Reader

Gebruiksvriendelijk

Op het hoofdscherm van het programma kunt u een gebied voor de schermafbeelding en een uitvoerformaat selecteren. Screenshot Reader kan zo worden ingesteld dat het automatisch start telkens wanneer u het opstart, zodat het altijd binnen handbereik is.

Diverse opslagformaten

Met ABBYY Screenshot Reader kunt u schermafbeeldingen opslaan in JPEG-, bitmap- of PNG-formaat. Tekst screenshots kunnen worden opgeslagen als bewerkbare tekst in .RTF, .TXT, .DOC of .XLS formaat.

ABBYY OCR-technologie

Ondersteund door de bekroonde ABBYY OCR-technologie (Optical Character Recognition), waarmee papieren documenten en afbeeldingen met de grootste nauwkeurigheid worden omgezet in bewerkbare elektronische formaten.

Belangrijkste kenmerken van ABBYY Screenshot Reader


Schermafbeeldingen maken

Leg een interessant deel van het scherm vast en sla het op als een afbeelding of deel het met uw vrienden. Markeer gewoon een specifiek deel van het scherm met ABBYY Screenshot Reader en verstuur het als een afbeelding via e-mail of Messenger, of sla het op uw computer op.

Schermafbeeldingen omzetten naar tekst

Als u tekst uit een afbeeldingsbestand, website, presentatie of PDF-bestand wilt halen, kunt u tekstgebieden snel omzetten in bewerkbare tekst die u rechtstreeks in een geopende toepassing kunt plakken, bewerken of opslaan als een Microsoft® Word- of Excel®-document.

Een afbeelding invoegen in documenten met ABBYY Screenshot Reader

Maak afbeeldingen in klein formaat voor uw presentaties, rapporten en andere documenten. Open de afbeelding, maak de schermafbeelding, kopieer deze naar het klembord en plak deze vervolgens in het document met de toetsen CTRL+V of de functie Plakken.

Tekst en tabellen extraheren

Tekst uit brochures en folders extraheren die alleen als grafiek beschikbaar is: Selecteer een stuk tekst en het wordt automatisch geopend als bewerkbare informatie in Microsoft Word. Zet afbeeldingstabellen om in bewerkbare Excel-werkbladen.
Kenmerken:

Maak twee soorten schermafdrukken met ABBYY Screenshot Reader: Afbeeldingen en tekst

Traditionele programma's voor het vastleggen van schermafbeeldingen maken een afbeelding van het programmavenster of het geselecteerde schermgebied. Met ABBYY Screenshot Reader hebt u de keuze: u kunt traditionele "beeldschermafbeeldingen" maken van uw desktopapplicatie, webpagina, presentatie of document, of u kunt tekstpassages uit grafische bestanden omzetten in bewerkbare tekst en zo "tekstschermafbeeldingen" maken.

Schermafbeeldingen maken

Met ABBYY Screenshot Reader kunt u gemakkelijk schermafbeeldingen van afbeeldingen maken om met anderen te delen of om te gebruiken in presentaties, opleidingsmateriaal of andere documenten. U kunt een geselecteerd schermgebied, een volledig venster of uw volledige bureaublad vastleggen. Met de geavanceerde Timed Screen-functie hebt u zelfs de mogelijkheid om een schermafbeelding te maken met een vertraging van 5 seconden, zodat u het scherm kunt "voorbereiden" - bijvoorbeeld om de nodige menu's te openen bij het maken van softwaredocumentatie.

Tekst screenshots

U wilt tekst vastleggen uit een afbeeldingsbestand, webpagina, presentatie of PDF-document?
Het tekstbestand kan gemakkelijk en snel worden omgezet in doorzoekbare tekst die u rechtstreeks in een ander document kunt plakken of kunt bewerken en opslaan als een Microsoft® Word of Excel® document. Screenshot Reader zet de schermafbeelding om in tekst.

Gebruiksvriendelijk met handige tools

Met de handige tools kunt u gemakkelijk schermafbeeldingen maken. In het hoofdvenster van het programma kunt u een gebied voor de schermafbeelding en een uitvoerformaat kiezen. ABBYY Screenshot Reader kan zo worden ingesteld dat het automatisch wordt geopend wanneer u uw computer opstart, zodat het altijd onmiddellijk beschikbaar is.

Verschillende opslagformaten

Met ABBYY Screenshot Reader kunt u schermafbeeldingen opslaan in JPEG-, bitmap- of PNG-formaat. Tekst screenshots kunnen worden opgeslagen als bewerkbare tekst in RTF, TXT, DOC of XLS formaat.

Bewezen ABBYY OCR-technologie

Screenshot Reader is gebaseerd op de bekroonde ABBYY OCR-technologie (Optical Character Recognition). Deze technologie wordt gebruikt in professionele OCR- en PDF-conversieoplossingen zoals ABBYY FineReader om papieren documenten en afbeeldingen met de grootste nauwkeurigheid en een uitstekende opmaak te converteren naar elektronische formaten.
 

Systeemvereisten voor ABBYY Screenshot Reader


Besturingssystemen:

    Microsoft® Windows® 11, 10 / 8.1 / 8 / 7
    Microsoft Windows Server® 2019 / 2016 / 2012 R2 / 2012 / 2008 R2
    Om met gelokaliseerde gebruikersinterfaces te kunnen werken, moet de desbetreffende taal worden ondersteund.

Hardware:

    Processor met 1 GHz (x86 of x64) of meer en SSE2-ondersteuning
    1 GB RAM (4 GB RAM aanbevolen)
    1,2 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma en 1,2 GB vrije ruimte op de harde schijf voor een optimale uitvoering van het programma
    Monitor met een resolutie van 1024x768 of hoger
    Internetverbinding voor productactivering - er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van het internet
    Toetsenbord, Muis of ander aanwijsapparaat

Talen voor de gebruikersinterface
Ondersteunde opslagformaten
Herkenningstalen

ABBYY Screenshot Reader ondersteunt 189 herkenningstalen, waaronder 47 talen met woordenboekondersteuning. Voor talen met woordenboekondersteuning kunt u de spellingscontrole van Screenshot Reader gebruiken (gemarkeerd met +):
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ABBYY Screenshot Reader"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles funktionierte prima. Ich habe per Vorkasse bezahlt und einen Tag, nachdem ich die Überweisung veranlasste, war der Freischaltcode verfügbar.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken