Gratis hotline 0800 2633100
 

ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820284
 • FR12PM-FMPL-X
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download Uitstekende...meer

Productinformatie "ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download"

ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download

Uitstekende nauwkeurigheid van de tekstherkenning en nauwkeurige retentie van de lay-out voor Mac OS X
Nauwkeurige tekstherkenning en retentie van de lay-out zijn van cruciaal belang voor een maximale productiviteit. FineReader Pro biedt momenteel de hoogste detectienauwkeurigheid in de industrie tot 99,8%*. Met andere woorden, het product levert bewerkbare digitale kopieën van documenten die de tekst en de pagina-indeling van uw brondocumenten nauwkeurig reproduceren, zodat ze onmiddellijk kunnen worden hergebruikt, bijgewerkt en gedeeld zonder opnieuw te hoeven typen of te hoeven bewerken.

Nauwkeurige reconstructie van de documentstructuur en -opmaak
ADRT® (Adaptive Document Recognition Technology) is de innovatieve technologie van ABBYY die de structuur en opmaak van documenten met meerdere pagina's getrouw weergeeft. Tekstgrootte en lettertype, tabellen en grafieken, kolommen, kop- en voetteksten, voetnoten, inhoudsopgaven, paginanummers en vele andere opmaak-eigenschappen worden toegepast. Het resultaat is dat uw geconverteerde documenten een getrouwe weergave zijn van het originele document met behoud van de originele opmaakkenmerken en dat ze gemakkelijk kunnen worden gewijzigd en bijgewerkt.

OCR voor Mac met 's werelds grootste taalondersteuning
De enige OCR-tool die tekst herkent in meer dan 180 talen, waaronder Europese en Aziatische talen, Hebreeuws en Arabisch, en alle taalcombinaties.

Intelligent en eenvoudig te gebruiken - net als uw Mac!

Een intuïtieve interface voor een hogere productiviteit
Het gebruiksgemak van FineReader betekent dat u vanaf het begin efficiënter werkt. Een zeer intuïtieve interface leidt u door het hele scan- en conversieproces van documenten. En dankzij de voorgedefinieerde Quick Tasks kunt u uw werk met slechts enkele muisklikken doen, zonder tijd te verspillen aan het aanleren van de software. Bovendien bepaalt FineReader automatisch de eigenschappen van het document (zoals pagina-indeling, talen, enz.) en laat het u de mogelijkheid om de instellingen indien nodig handmatig te definiëren. FineReader voldoet ook aan Section 508 en garandeert dus een barrièrevrije toegang.

Slaat documenten op in bijna elk formaat
Sla de herkenningsresultaten eenvoudig op in het formaat van uw keuze: als tekstbestand (DOCX/DOC, ODT, RTF), Excel-spreadsheet (XSLX), doorzoekbaar, bewerkbaar en andere PDF- en PDF/A-documenten, PPTX-presentatie, in HTML- of e-boekformaat (EPUB®, FB2). U heeft ook de mogelijkheid om direct vanuit FineReader resultaatbestanden te versturen naar programma's als Apple Pages, Apple Numbers, Microsoft® Word, Excel® en nog veel meer.

Eenvoudige PDF-conversie

Maak doorzoekbare, direct archiveerbare PDF's
Met een paar muisklikken kunt u papieren documenten omzetten in volledig doorzoekbare, gecomprimeerde PDF-bestanden voor archivering. De informatie in dergelijke archieven kan gemakkelijk en op elk moment worden opgehaald met behulp van zoekopdrachten op trefwoorden, en de benodigde opslagruimte wordt verminderd door de bestanden te comprimeren. U kunt ook bestanden in PDF/A-formaat opslaan voor langdurige archivering.

Verdere functionaliteiten van PDF-conversie
Met FineReader Pro kunt u documenteigenschappen toevoegen, getagde PDF's genereren die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en schermlezers, en PDF-bladwijzers maken voor snelle documentnavigatie.

OCR voor digitale foto's

Automatische correctie van digitale foto's van documenten
FineReader brengt u ver voorbij de grenzen van het traditionele scannen: u kunt uw digitale camera of smartphone als scanner gebruiken. Maak een foto van het document waarop u tekstherkenning wilt uitvoeren. FineReader maakt gebruik van geavanceerde beeldbewerkingshulpmiddelen om beeldvervormingen te corrigeren en vervolgens het document vast te leggen en om te zetten in het door u gekozen formaat.

Bewerk afbeeldingen met de beeldbewerker
In FineReader kunt u ook handmatig foto's van documenten corrigeren om nog betere OCR-resultaten te bereiken. Met de Image Editor kunt u helderheid en contrast corrigeren, gebogen tekstregels rechtzetten, trapeziumvormige vervorming compenseren, ISO-ruis verminderen en bewegingsonscherpte verwijderen, tegengestelde pagina's splitsen (zoals in boeken), afbeeldingen bijsnijden en nog veel meer.

Digitaliseren en doorsturen van documenten

Met FineReader kunnen documenten snel en eenvoudig worden gedigitaliseerd en kunnen meerdere kopieën worden gemaakt. Het programma biedt ook nuttige beeldverwerkingsfuncties om de visuele kwaliteit van de brondocumenten te verbeteren. Dus als u een waardevol papieren document hebt dat u wilt delen, kunt u het scannen of fotograferen, ruis en andere mogelijke fouten verwijderen en het afdrukken in zoveel exemplaren als u wilt. Of u kunt een PDF-bestand maken dat u als bijlage in een e-mail kunt versturen of op het web kunt zetten.

E-boeken maken voor mobiel leesplezier

Digitaliseer boeken en papieren documenten en zet ze om in consistent geformatteerde elektronische bestanden die geoptimaliseerd zijn voor weergave op draagbare apparaten in populaire FB2- en EPUB-formaten.

Professionele ombouwhulpmiddelen

Geavanceerde OCR voor complexe taken
FineReader Pro biedt vele belangrijke functies die volledige controle over het OCR-proces en de herkenningsresultaten bieden. Dit omvat taken zoals het beheren van documentpagina's, het controleren van de grootte/kwaliteitsverhouding, de modus voor documentexport en het behoud van de lay-out, het bewerken van complexe tabellen (met de mogelijkheid om teksttalen te beheren, tekstuitlijning en afbeeldingen binnen de tabelcellen). Alle taken kunnen tot in detail en volgens uw behoeften worden geconfigureerd.

Voorbereiding van de inhoud van documenten voor spraaksynthese (TTS)
Het enige wat u hoeft te doen is de papieren documenten of PDF's die u wilt gebruiken FineReader om te zetten naar een ondersteund elektronisch formaat. De bestanden worden dan automatisch toegankelijk gemaakt via het spraaksynthesesysteem (TTS) dat op uw computer is geïnstalleerd.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download"
3 nov. 2020

Hat wunderbar geklappt!

27 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Super einfach zu installieren.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken