Gratis hotline 0800 2633100
 

Producten van Eset

Eset

ESET: Antivirus- en antispywarebescherming


ESET Endpoint Antivirus is een lokale antivirusoplossing die bedrijven beschermt tegen malware en een hulpmiddel voor beheer op afstand biedt.
De antivirus- en antispywarebescherming maakt... meer lezen »

Filters sluiten
1 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
ESET Mobile Security for Android
ESET Mobile Security for Android
Einfach sicher unterwegs: Security to go für Android Umfassender Virenschutz für Ihr Android-Smartphone oder -Tablet mit proaktivem Diebstahlschutz. Perfekt geschützt vorViren und Co. Schützen Sie Ihre Geräte gegen alle Arten von...
vanaf € 14,95 *
ESET Mail Security Microsoft Exchange Server
ESET Mail Security Microsoft Exchange Server
ESET Mail Beveiliging Microsoft Exchange Server Mail Security ESET Mail Security Spamfilter De spamfilter werkt met onze uitstekende scan-engine, die wij voortdurend verbeteren en aanpassen. Op die manier zorgt ESET Mail Security ervoor...
vanaf € 6,95 *
ESET File Security for Microsoft Windows Server
ESET File Security for Microsoft Windows Server
Bestandsbeveiliging voor Microsoft Windows Server biedt geavanceerde bescherming voor de gegevens van uw organisatie die worden uitgevoerd op alle algemene servers, netwerkbestandsopslag, waaronder OneDrive, en multifunctionele servers...
vanaf € 32,01 *
ESET Endpoint Protection Advanced Cloud
ESET Endpoint Protection Advanced Cloud
ESET Endpoint Protection Geavanceerde Cloud Handige beveiligingsoplossing met cloud-gebaseerd beheer cloudgebaseerd beheer eindpuntbeveiliging beveiliging van de bestandsserver Meerlaagse technologie, machinaal leren en menselijke kennis...
vanaf € 28,95 *
TIP!
ESET Multi-Device Security 2020, 5 apparaten, 1 jaar, download
ESET Multi-Device Security 2020, 5 apparaten, 1...
Bescherm drie of vijf apparaten met één enkele licentie - of het nu gaat om Mac, Windows, Android of Linux. Met een ESET Multi-Device Security licentie heeft u de vrijheid om de volgende producten te combineren: Bespaar contant geld Met...
€ 39,99 *
ESET Endpoint Protection Advanced
ESET Endpoint Protection Advanced
ESET Endpoint Protection Advanced Allround bescherming met Remote Security Management lokaal beheer eindpuntbeveiliging beveiliging van de bestandsserver Meerlaagse technologie, machinaal leren en menselijke kennis in combinatie met...
vanaf € 27,99 *
ESET Small Business Security Pack 1 Jaar
ESET Small Business Security Pack 1 Jaar
ESET Small Business Security Pack, 1 Jaar[Download]. Productbeschrijving ESET Endpoint Security biedt uitgebreide online en offline bescherming voor uw zakelijke eindpunten met bewezen antivirus, persoonlijke firewall, web control,...
vanaf € 229,99 *
TIP!
ESET Endpoint Encryption Pro van 1 gebruiker, 1 Jaar
ESET Endpoint Encryption Pro van 1 gebruiker, 1...
ESET Endpoint Encryption Pro van 1 gebruiker, 1 jaar: de beste keuze Eenvoudige en krachtige codering voor bedrijven van elke omvang Veilige encryptie van harde schijven, verwijderbare media, bestanden en e-mail FIPS 140-2 gevalideerde...
€ 49,99 *
TIP!
ESET Multi-Device Security 2019, 5 apparaten, 1 jaar, download
ESET Multi-Device Security 2019, 5 apparaten, 1...
Bescherm drie of vijf apparaten met één enkele licentie - of het nu gaat om Mac, Windows, Android of Linux. Met een ESET Multi-Device Security licentie heeft u de vrijheid om de volgende producten te combineren: Bespaar contant geld Met...
€ 44,95 *
TIP!
ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie
ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie
Koop ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie Surf met een zuiver geweten. Laat de virussen aan ons over. Onze bekroonde detectietechnologie toont volledige prestaties, zelfs met slim vermomde of versleutelde malware. De...
vanaf € 39,95 *
ESET Internet Security 2020 volledige versie
ESET Internet Security 2020 volledige versie
ESET-internetveiligheid 2020 Voor moderne software met geïntegreerde UEFI-scan is ESET Internet Security 2020 precies de juiste keuze. De applicatie maakt het mogelijk om zelf de beveiliging van apparaten te verbeteren en effectief...
vanaf € 21,99 *
€ 8,00 opgeslagen
TIP!
ESET Internet Security 2020 volledige versie
ESET Internet Security 2020 volledige versie
Alleen virusscanners die beschikken over virusbeschermingssoftware met een UEFI-scan zijn in staat een dergelijke infectie te registreren. Eset biedt de UEFI-scanner in de versies Internet Security, Multidevice en Eset Smart Security....
vanaf € 21,99 * € 29,99 *
1 van 2

Producten van Eset

Eset

ESET: Antivirus- en antispywarebescherming


ESET Endpoint Antivirus is een lokale antivirusoplossing die bedrijven beschermt tegen malware en een hulpmiddel voor beheer op afstand biedt.
De antivirus- en antispywarebescherming maakt gebruik van ESET's ThreatSense technologie om zowel bekende als opkomende bedreigingen te blokkeren.

ESET's antiviruspakketten bieden ook controle over het apparaat om USB flash drives, CD's, DVD's en andere verwijderbare media te scannen op verborgen bedreigingen.
Beheerders kunnen het systeem configureren om te voorkomen dat onbevoegde media toegang krijgen tot het netwerk om te beschermen tegen gegevensverlies.

 

ESET multi-device beveiliging

 

  • Bescherming voor alle belangrijke platformen zoals Android, Linux, macOS, Windows
  • Android-beveiliging omvat vele functies

    Robuust Windows antivirusprogramma
    effectieve software voor ouderlijk toezicht Zoalsde naam al doet vermoeden, is ESET Multi-Device Security Pack een softwaretoepassing die bescherming biedt voor bijna alle belangrijke platforms en apparaten. Dit omvat macOS, Windows, Linux en Android.

Hoewel Windows nog steeds de meeste grote malware-aanvallen ondergaat, weten hackers dat Windows vandaag de dag niet het enige platform is. Veel moderne online gebruikers gebruiken verschillende besturingssystemen op hun apparaten. Om ze allemaal tegelijk te beschermen, hebben gebruikers dus een beveiligingssuite nodig die al deze apparaten kan beschermen.

In de ESET multi-device beveiligingssuite vinden gebruikers meerdere licenties waarmee ze al hun apparaten met verschillende besturingssystemen kunnen beschermen.


 

ESET Veiligheid voor kleine bedrijven


Gebruikers gebruiken de betrouwbare ESET Small Business Security om de beveiliging van het netwerk eenvoudiger te beheren. Dit pakket is specifiek geoptimaliseerd voor de bedrijfsomgeving. Ontworpen om de communicatie- en bedrijfskritische IT-infrastructuur op meerdere platformen te beschermen.

Als pionier in de antivirusindustrie heeft ESET 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van toekomstgerichte technologieën. De kenmerken? Gebruiksvriendelijk, cross-platform bescherming en net zo flexibel als het bedrijf zelf.

 

ESET EndPoint Encryption Pro


ESET EndPoint Encryption Pro bestaat uit twee softwareoplossingen voor het versleutelen van gegevens DESlock + (een clienttoepassing die gegevens op werkstations versleutelt) en DESlock + Enterprise Server (de oplossing voor bedrijfsbeheer). De meest nuttige functies van ESET EndPoint Encryption Pro zijn de versleuteling van e-mailberichten van medewerkers en de codering van vertrouwelijke gegevens.

ESET EndPoint Encryption stelt gebruikers in staat om gecodeerde e-mails te verzenden met behulp van een plug-in die automatisch wordt geïnstalleerd in Microsoft Outlook.

Nadat de ontvanger de gecodeerde e-mail heeft ontvangen, kan hij deze met DESlock + ontcijferen. Zelfs als hij deze encryptietool niet heeft, kan hij berichten ontcijferen met de gratis DESlock + Reader applicatie zolang het wachtwoord correct is.

 

ESET Smart Security Premium


ESET's entry-level suite bevat alle bekende componenten, samen met add-ons zoals een anti-diefstalsysteem, krachtige apparaatgebruikscontrole en een netwerkbeveiligingsscanner. ESET Smart Security Premium biedt een basis wachtwoordmanager en bestandsversleutelingssysteem, evenals ondersteuning voor macOS, Android en Linux.

 

ESET-internetveiligheid


ESET Internet Security is gemakkelijk te gebruiken en wijst naar de nabije toekomst, wanneer bijna elk deel van ons huis op de een of andere manier door een computer zal worden bestuurd en veiligheidsbewaking vereist is. ESET Internet Security is een zeer gewaardeerde antivirussuite die gemakkelijk te gebruiken is en voldoende krachtige functies biedt.

 

ESET Nod32 Antivirus


ESET NOD32 Antivirus is de betrouwbare instapversie van ESET-beveiligingsdiensten. Het wordt gerangschikt onder de beste antivirusproducten door onafhankelijke testlaboratoria. ESET NOD32 staat bekend om zijn uitstekende vermogen om malware te identificeren en uit te schakelen zonder de computer te vertragen. Het is een goede keuze voor Windows gebruikers.

ESET NOD32 Antivirus biedt veilige bescherming voor PC's tegen veelvoorkomende bedreigingen zoals spyware, zonder veel ruimte in beslag te nemen op de computer. Zo kunnen gebruikers blijven spelen, surfen op het internet, online winkelen en met vertrouwen werken.

De voordelen van de software zijn de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, de uitstekende beoordelingen in onafhankelijke tests en de goede planningsvariatie.

Laatst bekeken