Gratis hotline 0800 2633100
 

Producten van ABBYY

ABBYY

PDF-bewerking eenvoudig gemaakt - met ABBYYY-producten

Het splitsen, scheiden of bewerken van PDF's speelt bij veel mensen een belangrijke rol in hun dagelijkse werk. ABBYY maakt het daarom gemakkelijker om bestanden te converteren en over te... meer lezen »

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
ABBYY FineReader 15 Standard, Upgrade
ABBYY FineReader 15 Standard, Upgrade
Upgrade von FineReader 14 Standard, Corporate oder Enterprise , FineReader 12 Profesional oder Corporate, FineReader Sprint 12 und PDF Transformer+ ABBYY FineReader PDF 15 Standard für Windows PDFs und Scans in der digitalen Arbeitswelt...
€ 94,95 *
ABBYY FineReader PDF 15 Corporate, Upgrade
ABBYY FineReader PDF 15 Corporate, Upgrade
Upgrade berechtigt sind registrierte Nutzer von FineReader 14/15 Standard, Corporate oder Enterprise , FineReader 12 Professional oder Corporate, FineReader Sprint 12 und PDF Transformer+ Während der Installation muss die Seriennummer...
€ 144,95 *
€ 50,00 opgeslagen
ABBYY FineReader 15 Zakelijk, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden
ABBYY FineReader 15 Zakelijk, 1 Gebruiker, WIN,...
ABBYY FineReader 15 Corporate Veelzijdige toolset om de productiviteit te verhogen bij het werken met PDF's en het digitaliseren van documenten. Inclusief documentvergelijking en automatische conversie tot 5.000 pagina's per maand ABBYY...
€ 199,99 * € 249,99 *
€ 20,04 opgeslagen
ABBYY FineReader 15 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden
ABBYY FineReader 15 Standaard, 1 Gebruiker,...
ABBYY FineReader 15 Standaard FineReader 15 Standard is een PDF-softwaretoepassing voor het werken met PDF-documenten en scans. Dankzij de AI-gebaseerde OCR-technologie van ABBYY kunt u eenvoudig niet alleen digitale PDF-documenten, maar...
€ 139,95 * € 159,99 *
ABBYY FineReader 14 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden
ABBYY FineReader 14 Standaard, 1 Gebruiker,...
ABBYY FineReader 14 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden ABBYY FineReader 14 is een alles-in-één PDF- en OCR-software die de productiviteit bij het werken met documenten verhoogt. Het biedt krachtige hulpmiddelen...
€ 109,99 *
€ 60,00 opgeslagen
ABBYY FineReader 14 Corporate,1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden
ABBYY FineReader 14 Corporate,1 Gebruiker, WIN,...
ABBYY FineReader 14 Corporate,1 Gebruiker, Volledige versie, Downloaden Converteer PDF's en scans; bewerk en annoteer PDF's; vergelijk documenten; automatische conversie - 5000 pagina's per maand Bewerken en becommentariëren van PDF's...
€ 159,99 * € 219,99 *
ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download
ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC,...
ABBYY FineReader Pro, 1 gebruiker, MAC, volledige versie, download Uitstekende nauwkeurigheid van de tekstherkenning en nauwkeurige retentie van de lay-out voor Mac OS X Nauwkeurige tekstherkenning en retentie van de lay-out zijn van...
€ 79,95 *
ABBYY Screenshot Reader
ABBYY Screenshot Reader
ABBYY Screenshot Reader Meer dan alleen screenshots Tekst en tabellen invoeren zonder te typen Maak "snapshots" van afbeeldingen en tekst uit open documenten, bestandsmenu's, webpagina's, presentaties of PDF-bestanden met slechts enkele...
€ 9,95 *

Producten van ABBYY

ABBYY

PDF-bewerking eenvoudig gemaakt - met ABBYYY-producten

Het splitsen, scheiden of bewerken van PDF's speelt bij veel mensen een belangrijke rol in hun dagelijkse werk. ABBYY maakt het daarom gemakkelijker om bestanden te converteren en over te zetten naar het gewenste formaat. Met de talrijke oplossingen en programma's zoals ABBYY FineReader heeft u een compacte en moderne metgezel voor al uw bewerkingsbehoeften. Bekijk het zelf en kies voor de hoogste kwaliteit met ABBYY.

 

De moeilijkheid van onbeperkt PDF-beheer

Een PDF kan slechts in zeer weinig gevallen adequaat worden bewerkt of gecorrigeerd. Dit is met name een probleem als de formulering onjuist is of als de invoer niet correct is, anders moet de inhoud handmatig worden overgezet. Vooral bij bestanden met meerdere pagina's levert dit echter een enorme inspanning die zonder problemen kan worden geminimaliseerd. In dit opzicht wordt ABBYY een goede oplossing voor de overdracht van het formaat, de lettertypes, alle formaten en alle andere details. En dit in elk willekeurig tekstbestand dat je kunt bedenken, waardoor je de controle hebt.

Vooral in het dagelijkse bedrijfsleven worden PDF-bestanden al snel een last als ze niet worden geconverteerd. Het zou veel gemakkelijker zijn om ze te gebruiken in de vorm van een Word-bestand of andere bewerkbare formaten. Met programma's als ABBYY FineReader hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken over het aanpassen van uw bestanden. Binnen het programma kunt u met een paar klikken beslissen wat voor u belangrijk is binnen de administratie en hoe u de bruikbaarheid van de PDF kunt uitbreiden.

 

State-of-the-art toepassingen met ABBYY FineReader 15

Een van de bekendste producten op dit moment is ABBYY FineReader 15, de nieuwste versie van het moderne programma voor het bewerken en corrigeren van PDF's. Op deze manier heeft u toegang tot tal van diensten die binnen het programma met een paar klikken kunnen worden geselecteerd. De volgende kenmerken zijn daarom de belangrijkste in ABBYY FineReader:

  • Organisatie en navigatie van bestanden

Met ABBYY FineReader 15 kunt u uw PDF-bestanden nauwkeurig bekijken en de vele aantekeningen nader bekijken. Dankzij de eenvoudige bewerking kunt u eenvoudig nieuwe aantekeningen en inhoud toevoegen om uw inhoud te verbeteren.

  • Bewerken en bijwerken van PDF's

Met ABBYY kunt u volledig nieuwe documenten creëren op basis van bestaande bestanden. U kunt eenvoudig nieuwe secties toevoegen, bestaande details toevoegen en de lay-out wijzigen. Zo staat niets een optimale presentatie in de weg.

  • Nota's en aantekeningen invoegen

Als u meer aantekeningen of details wilt toevoegen, kan dit ook eenvoudig met ABBYY FineReader. Het laat u alle aantekeningen op de juiste plaatsen maken en zorgt ervoor dat de inhoud van de PDF een samenhangende indruk maakt.

 

Nieuwe ontwikkelingen met ABBYY Screenshot Reader

Niet alleen voor klassieke PDF-bestanden, maar ook voor screenshots bent u met ABBYY aan de veilige kant. Met ABBYY Screenshot Reader kunt u de tekst en de inhoud van screenshots vastleggen zonder vervelend te hoeven typen en vereenvoudigt u de overdracht. Dit betekent dat screenshots niet langer een uitdaging voor u zijn, maar eenvoudig kunnen worden omgezet in het gewenste formaat. We stellen u graag de nieuwe ABBYY Screenshot Reader ter beschikking en voorzien u van de juiste licenties.

Vooral op het gebied van de administratie biedt de ABBYY Screenshot Reader u de mogelijkheid om uw werklast aanzienlijk te verminderen. Op deze manier is een klassiek beeld al voldoende om met behulp van automatische herkenningstools en -toepassingen het gewenste overzicht te bieden. Met de krachtige applicatie voor uw Screenshot Reader bent u altijd aan de veilige kant en kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe pakket permanent geldig is.

 

Bewerk uw PDF-bestanden met gemak

Wie een perfect passend en modern PDF-programma wil kopen, vindt bij ABBYY snel wat hij zoekt. Dankzij de eenvoudige en duidelijke samenstelling van de functies bent u altijd aan de veilige kant en heeft u toegang tot de gewenste functies. ABBYY biedt u de juiste toepassingen voor zowel eenvoudige PDF-bewerking als uitgebreide correcties en updates. De volgende voordelen maken op dit punt een goede indruk en stellen u in staat om de inspanning van alle aanpassingen te verminderen:

  • Verkleuring of zwarting van informatie
  • Certificering met digitale handtekeningen
  • Verborgen informatie verwijderen
  • Samenvoeging van verschillende documenten
  • Bewerken en hergebruiken van PDF's
  • Bespaar moeite en opslagruimte

Rondom de laatste versie van ABBYY kunt u uw PDF zonder veel moeite bewerken. En dat zelfs voor de gehele inhoud van uw bestanden. De implementatie zelf is bijna vergelijkbaar met een klassieke tekstverwerker, die uw opmaak naar een nieuw niveau tilt. Bovendien kunt u met de nieuwste versie eenvoudig de hele organisatie vereenvoudigen en uw documenten nauwkeurig converteren.

 

Eenvoudige, innovatieve en betaalbare toepassingen

Ook qua prijs biedt ABBYY u een eerlijke en betrouwbare oplossing. Met de aankoop van uw nieuwe versie kunt u een onbeperkte geldigheid verwachten, waardoor u zonder problemen nieuwe PDF-versies kunt bewerken. U kunt de vele tools en toepassingen wereldwijd gebruiken, waardoor u profiteert van een eenvoudige en praktische oplossing. Veel gebruikers hebben al gekozen voor ABBYY als een modern PDF-bewerkingsprogramma. Daarom kunt u desgewenst de beste oplossingen rond ABBYY FineReader vinden en alle toepassingen optimaliseren.

Op deze manier blijft het innovatieve karakter te allen tijde behouden, wat wordt versterkt door extra updates en uitbreidingen. Daarom staat ABBYY voor hoogwaardige en op maat gemaakte toepassingen die u zowel privé als professioneel kunt gebruiken. Dit geldt ook voor de nieuwe versies, waar geen gebruiksbeperkingen gelden. U beslist gewoon zelf welke toepassing het gemakkelijkst te gebruiken is en wat voor u belangrijk is.

 

Profiteer van uitstekende tekstherkenning

Ook u kunt met ons beslissen over de vele voordelen van uw implementaties met ABBYY. Wij helpen u graag als winkel bij het selecteren van uw nieuwe pakket en bieden u competente hulp. Met ABBYY kunt u een effectief PDF-programma aanschaffen waarmee u zonder veel moeite belangrijke gegevens en documenten kunt verwerken. In dit opzicht maximaliseert u de voordelen voor alle gebieden van uw bedrijf en verhoogt u het succes van uw concepten. Voel je vrij om hier direct toegang te krijgen tot ABBYY en uw bestanden zonder veel moeite te bewerken.

 

Comfort en veiligheid voor elk project

Als u een PDF wilt bewerken, is dat niet eenvoudig zonder de juiste programma's. Zonder een overeenkomstige omzetting was dit tot nu toe niet mogelijk. ABBY Fine Reader maakt echter een einde aan deze ontwikkeling en zorgt voor de nodige optimalisatie. Dit maakt het gemakkelijk om tijd te besparen tijdens het hele administratieve proces en te vertrouwen op uitstekende functies. Hetzelfde geldt voor de toepassing en het gebruik van de Screenshot Reader, waarmee u de vastgelegde gegevens op elk moment duidelijk kunt voorbereiden en daarna kunt gebruiken.

 

Koop nu ABBY FineReader

Elke gebruiker krijgt bij ons direct de juiste functies en kan zich richten op een ongecompliceerde toepassing. PDF-pagina's kunnen worden gescheiden, bewerkt, geherstructureerd of volledig opnieuw worden geformatteerd, zodat ze altijd voldoen aan de behoeften van de gebruiker. Met de juiste licentie wordt het veel eenvoudiger om de vele functies te integreren in de dagelijkse werkzaamheden en ABBY FineReader effectief te gebruiken.

 

Welke producten worden aangeboden?

Met ABBY FineReader kunt u eenvoudig uw eigen documentbeheer optimaliseren. Zo kan de gewenste verbetering snel worden bereikt met de klassieke versie of met het programma voor het gebruik van screenshots.

 

Wie zit er achter de vele pakketten?

Bij ons krijgt elke gebruiker een volledig functionele licentie bij de aankoop om de optimalisatie van bestaande taken te verzekeren. Het is dus niet moeilijk om zich verder te ontwikkelen en het bestaande potentieel van de programma's te benutten.

 

Hoe zijn de functies verdeeld?

Met ABBY FineReader zijn alle belangrijke componenten beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om PDF's te herontwerpen, te beschermen, opnieuw te sorteren of opnieuw te gebruiken, zodat niets een succesvolle organisatie in de weg staat. ABBY Screenshot Reader voegt aan deze functies toe en maakt het pakket nog veelzijdiger.

 

Wie is de doelgroep van de aanbiedingen?

Rondom de conversie en aanpassing van PDF's is de aankoop geschikt voor zowel bedrijven als particuliere gebruikers. Op beide gebieden is het mogelijk om een aanzienlijke vereenvoudiging te creëren op het gebied van organisatie, zodat het gebruik voor uw eigen projecten op de lange termijn de moeite waard is.

 

Wat maakt ABBY FineReader zo speciaal?

ABBY FineReader biedt alle noodzakelijke functies om het gebruik ervan te optimaliseren. Het is dus niet moeilijk om belangrijke aanpassingen te doen en de eigen documentstructuur te verbeteren. Geen enkel ander pakket biedt dit gemak, daarom zijn de ontwerpen van ABBY in dit opzicht uniek.

Laatst bekeken